Kampanya Kapatıldı

16 temmuzda yapılacak olan ÖABT SINAVININ ERTELENMESİ

Bu kampanya 139 destekçiye ulaştı

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı (ÖABT), ÖSYM sınav takvimine göre 16 Temmuz Pazar günü yapılacak ancak 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümünde halkımızın geceyi meydanlarda geçirmesi bekleniyor.Halkımız gece geç saatlerde sokağa çıkacak, gece boyunca camilerden sela okunacak. Gece 00.13’ten itibaren 81 ilimizde demokrasi nöbeti tuttuğumuz meydanlara doğru yürüyüşler gerçekleşecek ve sabaha kadar 15 Temmuz’un yıl dönümünde demokrasi nöbetleri tutulacak. 15 Temmuz’un yıl dönümü olduğu için hem güvenlik açısından hem de öğretmen adaylarının da geceyi meydanlarda geçirecek olmasından Alan Bilgisi Sınavının ileri bir tarihe ertelenmesini istiyoruz.  En uygun tarih 30 Temmuz gözükmektedir.ÖABT 30 TEMMUZA ERTELENSIN.

Bugün emine imzanı bekliyor!

emine kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Atanamayanlar: 16 temmuzda yapılacak olan ÖABT SINAVININ ERTELENMESİ». emine ve imza atan diğer 138 kişiye katıl.