Atama bekleyen öğretmenleri hafta sonu kurslarında istihdam edelim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Okullarda yapılan hafta sonu kursları, asgari ücret, tam sigorta ve 12 aylık çalışma prensibiyle KPSS ile atama bekleyen öğretmen adaylarına devredilsin. Her okul için, sınav branşlarından mezun veya formasyon belgesi sahibi öğretmenlerden bir ekip, hafta sonu ders, yeterli miktarda eğitim hazırlık ödeneği, e-okul benzeri takip sistemi, test vb. döküman desteği, hafta içi birgün öğleden sonra deneme sınavı ve yapılacak diğer düzenlemelerle işleyecek bir proje. Bu şekilde eğitime ve istihdama olumlu katkı sağlanacağını düşünüyorum. 8.000 civarı lise sayısı ve ortalama 10 branştan görevlendirme ile 80.000 öğretmen adayı sadece asgari ücret ve sigorta ile iş sahibi yapılabilir. 18.000 civarı ortaokul için de düşünülürse bu sayı daha da artacaktır.

Bugün cuma imzanı bekliyor!

cuma ay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Atama bekleyen öğretmenleri hafta sonu kurslarında istihdam edelim.». cuma ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.