Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 205 destekçiye ulaştı

• Son dönemler'de avrupa'da tırmanan anti islamofobik, anti bürokratik ve insanlık onuruna yakışmayan ırkçı ve faşist uygulamalar Almanya, Hollanda ve diğer avrupa ülkelerini Türkiye devletine ve o bölgeler'de yaşamakta olan Türk uyruklu ve müslüman dinini  benimsemiş kişilere olan aşırı baskısı gündemdedir avrupa insan hakları mahkemesinin bürokratik geçmişin'de görüldüğü gibi bu durumlar'da ülkelerin  en ufak bir iç meselelerine dahi cezai yaptırım uygulaması ve bu dönem'de hukuksal ve bürokratik tahammüllerin alaşağı edildiği insanlık onurunun ve haklarının yok sayıldığı gelişmeler'de olaylara göz yumması Avrupa insan hakları mahkemesinin iç tüzüğüne ve varoluş maddelerine haykırıdır Biz dünya barışının selameti ve geleceği için bu faşist ve ırkçı saldırıların avrupa insan hakları mahkemesi tarafın'dan cezai yaptırıma tabii tutulmasını  o bölgeler'de yaşamakta olan ve baskıya mağruz kalan Türk ve müslüman insanların güvenliği açısın'dan bu kampanya'yı başlatmayı Dünya barışı ve kardeşliği açısın'dan nacizane'de olsa önemli bir adım olarak kabul ediyor Desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün atakan imzanı bekliyor!

atakan duran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ATAKAN DURAN: Avrupa insan hakları mahkemesi hollanda ve almanya'ya cezai yaptırım'da bulunsun !!!». atakan ve imza atan diğer 204 kişiye katıl.