Kampanya Kapatıldı

ATA'MIZA YAPILAN SAYGISIZLIĞA GÖZ YUMMA!

Bu kampanya 376 destekçiye ulaştı

Bir kampanyanın altına imza atacaksak eğer-bilinçli bireyler olarak-o kampanya hakkında detaylı bilgiye sahip ve olaya vakıf olmamız gerekir.

Dilerseniz kısaca olayı özet geçelim:

"Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, başında sarık bulunan seyyar satıcı, Mehmet Malbora, 'Dinimizde putperestliğe yer yoktur' diye bağırarak Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne elindeki tahra ile zarar vermeye kalkıştı. Saldırgan büstün yanındaki İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan çıkan askerler tarafından etkisiz hale getirilerek, polislere teslim edildi."

Şanlıurfa'da meydana gelen bu insanlık dışı saldırı sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yapılan bu çirkin saldırı sadece Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret değildir. Bu ülkede yaşayan herkese hakarettir. Herkes üzerine alınmalıdır. Mustafa Kemal, bu ülkenin kurucusu olduğuna göre bizler de onun kurduğu ülkede yaşayan vatandaşlar olarak, bu ülkenin ekmeğini yemekte ve bu ülkenin imkanlarından faydalanarak barınmaktayız. Dolayısıyla herkes onun mirasına sahip çıkmalı, vicdanıyla hesaplaşmalı ve bu meselenin takipçisi olmalıdır. Ayrıca söz konusu şahıs daha put ile heykeli ayırt edememektedir, yani cahilliği gözler önünde serilidir..

2017 senesinde böyle saygısızca bir saldırıyı konuşmaktan hicap duyuyoruz. Gerek fiziki gerek manevi olarak defalarca bu ülkenin kurucusuna yapılan saldırılardan artık çok sıkılmış bulunmakta, bu tür saldırıların hiçbirisini sindirememekte ve şiddetle kınamaktayız. Televizyon vb. iletişim araçlarında her gün duyduğumuz, gördüğümüz bu tür hareketlerin tekrar tekrar meydana gelmesinin sebebi şahısların caydırıcı bir ceza almamalarıdır. Bu ülkede yaşayan vatandaşlar olarak, milletimiz adına yetkililerden gereğinin yapılmasını ve bahsi geçen şahsın en ağır cezayı almasını talep ediyoruz.

Sonradan yapılan açıklamalara göre arkadaşlar, bahsi geçen şahsın akli dengesinin bozuk olduğu ve ailesi tarafından uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilmektedir. Ben bu iddiaların gerçek olduğunu düşünmüyorum ve birkaç soru sormak istiyorum.

-Akli dengesi bozuk olan insan nasıl oraya çıkıp da o kelimeleri konuşabiliyor?!(Video var)

-Madde bağımlısı bir insanın Atatürk heykeliyle derdi ne? Benim bildiğim madde bağımlısı şahıs maddesini temin etmeye çalışır, ailesine saldırır, hırsızlık yapar Atatürk'le ne işi olur?!

-Akli dengesi bozuk bir insanın nasıl 2 çocuğu olabilir?!

-Hangi partiyi desteklediğiniz önemli değil arkadaşlar, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsak eğer Mustafa Kemal'imize yapılan bu tür saldırılardan rahatsız olmalıyız!

-Sadece imzalamak yetmez arkadaşlar paylaşın! Paylaşın ki büyüyelim, sesimizi duyuralım!

-Neden imza attığınızı da yazın ki sizin gibi cesur ve ülkesine, Ata'sına sahip çıkan insanlar olduğu görmek gurur verici oluyor..

-Soyadında (Ata)"Türk" kelimesi geçen bir insana yapılan bu harekete ses çıkarmıyorsan vay haline senin vatan haini!

Sonuç olarak bu çirkin olaya Ata'mızın ileri görüşlülüğüne kanıt olan bir sözüyle cevap vermek istiyorum:

“Fikirler zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez!"

İnstagram adresim: isogkgz

Bugün İsmail imzanı bekliyor!

İsmail Gökgez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ATA'MIZA YAPILAN SAYGISIZLIĞA GÖZ YUMMA!». İsmail ve imza atan diğer 375 kişiye katıl.