Kampanya Kapatıldı

#EyvahDemeATAde!

Bu kampanya 26 destekçiye ulaştı

Değerli Vatandaşlarım,

02.09.1994 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdum. İlköğretim ve lise tahsilimi Bakırköy’de tamamladıktan sonra 2017 yılında Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldum. Genç bir siyaset bilimci olarak Türkiye İşsizler ve Emekçiler Partisi Genel Başkan Danışmanlığı yaptım. Birincisi 17.03.2018 tarihinde ikincisi 15.04.2018 tarihinde olmak üzere İstanbul’da; Türkiye İşsizler ve Emekçiler Partisi, Kadın Partisi, Milli Mücadele Partisi, Türkiye Birlik Partisi, Engelsiz Yaşam Partisi, Ayyıldız Partisi Genel, Büyük Türkiye Partisi, Türk Birliği Partisi, Adalet ve Demokrasi Platformu ve Millî Merkezin katılımlarıyla ittifak ve seçim stratejileri hakkında “meclis dışı siyasi partilerin rolü” konulu Acil Çıkış Platformu projesi tarafımdan düzenlenmiştir. Türkiye’de fikirlerde yenilik, siyasette gençlik için İYİ Parti İstanbul milletvekili aday adayıyım.
Desteklerinizi beklerim.

Saygılarımla,
Ata Alp SERCAN
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı

Bugün Rıfat Derya imzanı bekliyor!

Rıfat Derya Sercan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ata.alp.sercan@gmail.com: #EyvahDemeATAde!». Rıfat Derya ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.