Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi Değil Kütüphane Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ataşehir'de Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi'nin açılmasını istemiyoruz!

Ataşehir'de açılması planlanan alışveriş merkezinin açılması çevresinde bulunan birçok yeri olumsuz etkileyecektir. Bildiğiniz üzere Ataşehir artık İstanbul'da çok önemli bir yere sahip. Ataşehir'de 30 Ağusotos 2016 'da açılan Watergarden Alışveriş Merkezi zaten adını sıkça duyuran ve insanların çok sık ziyaret ettiği bir yer. Ataşehir'de böyle bir Alışveriş Merkezi varken tekrar Metropol İstanbul'un açılmasını istemiyoruz. Ataşehir'in yeni bir Avm ihtiyacı yoktur ve Ataşehirlilerin böyle bir talebi de yoktur. Yenisahra'da bulunan Optimum ve Palladium Alışveriş Merkezleri'nin yanında Metropol İstanbul'a da konum olarak çok yakın olan Brandium ve Novada Alışveriş Merkezleri'nin bulunması Metropol İstanbul Projesini gereksizleştirmektedir.

Bu kadar çok Avm'nin halka ne faydası var?

Okuyan, düşünen bir toplum için doğru bilgiyi sağlayacak, gençleri araştırmaya yönelticek kütüphaneler istiyoruz. Metropol İstanbul Projesinin tekrar gözden geçirilip Avm yerine kütüphane açılmasını talep ediyoruz.