Ataşehir'de yollara revizyon yapılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Herkese merhaba.

Hız tümsekleriyle araçların hızlanmasının önüne geçilebildiği,benim de aynı tümseklerle yavaşlama ihtiyacı duyduğum baraj yolu caddesini elden geçirmek gerekiyor.2016 Haziran ayından 2017 Şubat ayına kadar döşenen İski borularından sonra yarım yamalak atılan asfalt,plastik hız tümseklerinin parçalanmış halleri ve koru sitesinin önüne(yolun bitimine) gelmeden yarım bırakılan asfaltlama çalışması.Kimse bu yolları görmüyor mu?

Bir de Ataşehir Migrosun önündeki döner kavşaktan her geçişimde ne zaman kaza yapacağim kaygısı taşıyorum.Ne ışıklandırma ne kural ne de uygun bir manevra sistemi var.Kavşağın düzenlenmesi gerekiyor.Ayrıca Migrostan Kamelya tarafına ve Tem yan yola giden yollardaki döşenen taşlar yağmur ve kamyonlar nedeniyle kaymış,dağılmış durumda.Ne yazık ki aracım arazi aracı değil bu nedenle aracımın alt takımları için ah vah etmek istemiyorum.Kim ilgileniyor bilmiyorum ama fotoğraflama yapıp dev bir pankart asmak istiyorum.Kimseden bu konuda dönüş alamıyorum.Lütfen destek olun ve bu durumları birilerinin üstlenmesini sağlayalım.

Bugün halil ibrahim imzanı bekliyor!

halil ibrahim ünal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ataşehir belediyesi: Ataşehirde yollara revizyon yapılsın.». halil ibrahim ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.