Kampanya Kapatıldı

ASUS ZenFone 4/5/6 Serisi için Android 5.1 veya 6.0 İstiyoruz!

Bu kampanya 1.019 destekçiye ulaştı

ASUS, ZenFone'ların ilk serisi olan ZenFone 4, 5 ve 6'ya yeni Android güncellemeleri hakkında hiçbir duyuru yayımlamadı. Şuanda bu serideki telefonlarda, birçok sorunun olduğu Android 5.0.0 sürümüne ait güncelleme verildi en son. Hatta ZenFone 5 Lite (A502CG) modeline Android 5.0 güncellemesi bile verilmedi! Kullanıcılar, sorunlu olan güncellemelere mecbur bırakıldı.

ASUS'tan Lollipop'un sorunlarının çoğunun giderildiği Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini veya yeni Android sürümü olan Android 6.0 Marshmallow güncellemesini istiyoruz! Bizi burada listelenen sorunlarla başbaşa bırakırsa, ASUS önceki seriye ait kullanıcılarını kaybetmekle karşı karşıya kalabilir! Ne malum ASUS'un ZenFone 2'leri de 2016 yılında unutmayacağı? Ne malum ZenFone 4-5-6 kullanıcılarının başına gelenlerin, ZenFone 2 kullanıcılarının başına gelmeyeceği? Kullanıcılar bir daha ZenFone almak istediğinde güncelleme desteğini kontrol etmeyecekler mi sanıyorsunuz?

ASUS'un güven tazelemesi şart. ASUS'tan sağlam bir güncelleme bekliyoruz. Özellikle hatalarının büyük çoğunluğu giderildiği yeni bir Android güncellemesi en büyük isteğimizdir.

Bugün Furkan imzanı bekliyor!

Furkan Güneş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Asus: ASUS ZenFone 4/5/6 Serisi için Android 5.1 veya 6.0 İstiyoruz!». Furkan ve imza atan diğer 1.018 kişiye katıl.