PER LA CONTINUÏTAT DE LA CRIDA-ASSOCIACIÓ.

PER LA CONTINUÏTAT DE LA CRIDA-ASSOCIACIÓ.

Creada
4 de septiembre de 2020
Dirigida a
Associats de la CRIDA
Firmas: 75Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por CRIDA-Associació

PER LA CONTINUÏTAT DE LA CRIDA-ASSOCIACIÓ

ALS ASSOCIATS DE LA CRIDA

QUI SOM:

Som un grup de persones associades a La Crida Nacional per la República que no estem d’acord amb la transformació de l’associació en una fundació exclusivament vinculada a JxCat. La CRIDA, en tant que Associació independent, és l’eina essencial per a ampliar i consolidar l’espai polític independentista i fer efectiva la independència de Catalunya.

QUÈ VOLEM

Volem que la CRIDA segueixi sent una associació independent, transversal, plural i transparent. No volem que es dissolgui, que es passi tot el seu patrimoni a una Fundació al servei d'un sol partit, JxCat. No vàrem constituir la CRIDA per servir els partits sinó per servir el poble de Catalunya fent efectiva la independència proclamada el dia 27 d'octubre de 2017! La millor garantia per fer efectiva la independència és, precisament, fer forta la CRIDA associació, fidel als seus postulats polítics i organitzacionals! 

PERQUÈ ÉS ESSENCIAL LA CRIDA ASSOCIACIÓ

En una Associació, les decisions més importants son preses pels associats en l’Assemblea General. La CRIDA, en els seus fonaments polítics originals, a més, es garantia la pluralitat i la transversalitat polítiques i ideològiques, la participació dels associats en la definició de l’estratègia política de l’entitat i la transparència de l’acció dels òrgans de govern. Una Fundació – que és el que l’actual govern vol fer – no té associats ni formes o òrgans que permetin la participació de la gent. Tot és decidit per un patronat, format per persones que ningú elegeix, i que no rendeix comptes a ningú. La Crida Associació està al servei del país i la seva gent, compromesa amb fer efectiva la independència proclamada el dia 27 d’octubre de 2017. La Crida Fundació vinculada a JxCat, estarà al servei d’un sol partit. Vella política. Opaca, elitista, poc democràtica.

 

COM HO VOLEM FER

-        Incloure un punt a l’ordre del dia de l’Assemblea General del proper dissabte 19 de setembre per tal de poder fer votar el projecte de continuïtat de la CRIDA en tant que Associació. 

-        Fer arribar a totes les persones associades a La Crida - abans del dia de l'Assemblea General - la documentació relativa al nostre projecte, amb igualtat d’oportunitats que els que defensen la posició contrària, per tal que tothom pugui fer-ne l’estudi que cregui oportú.

-        En el cas que aconseguim fer aprovar el nostre projecte, ens comprometem a que l’Assemblea General nomeni una junta gestora que, en un termini d’un mes, convoqui eleccions lliures, obertes i transparents per a elegir un nou govern de la CRIDA.

-        Si aconseguim que l’AG no aprovi la transformació de la CRIDA en la fundació de JxCat, ens presentarem a les eleccions per a governar la CRIDA en base del nostre projecte polític. Si vols saber quin és el nostre projecte polític, clica aqui.

QUÈ US DEMANEM ALS ASSOCIATS/DES DE LA CRIDA

Us demanem doncs que signeu aquesta petició i ens envieu un mail a

cridaassociacio@gmail.com

indicant el vostre nom i dni autoritzant que enviem la petició amb les vostres dades al govern de la Crida.

Volem aplegar la signatura d’un mínim de 1500 associats/des. Recordeu que perquè es pugui votar la proposta alternativa de donar continuïtat a la Crida Associació, hem d’aconseguir introduir aquest punt a l’ordre del dia!

Seguiu-nos a twitter: @CAssociacio

Seguiu-nos a facebook: https://www.facebook.com/crida.associacio

Seguiu-nos al canal telegram: https://t.me/CridaAssociacio

Amb el vostre suport ho aconseguirem!

Gràcies!

Visca Catalunya lliure!

Visca la Crida Nacional per la República!

Apoyar ahora
Firmas: 75Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora

Destinatarios de la petición

  • Associats de la CRIDA