Asking Facebook to tackle FAKE REPORTS from Vietnam's government trolls.

0 have signed. Let’s get to 15,000!

My Facebook Nguyen Thuy Trang Facebook address link https://www.facebook.com/tonnubangnhi2018 promoting gender equality to prevent violence against women in Vietnam with more than 200,000 followers.

In the year of 2017, Vietnam convicted at least 20 rights activists and bloggers and sentenced them collectively to nearly hundred years in prison. Tran Thi Nga and Nguyen Ngoc Nhu Quynh or “Mother Mushroom,” are famous women's rights activists in Vietnam, both prominent figures were sentenced to 10 years in prison under the same penal code offense, article 88.

I use my Facebook  to speak out against the assaults and broader state violence.

November 28, 2017, The hacker that hack into someone's Facebook account and pretending to be me - Hacker just changed his/her name to my name in November 28, 2017. The hacker making up accounts and reporting my Facebook page as fake; here is the address https://www.facebook.com/drnguyenthuytrang - Facebook never take this fake Facebook down, instead, disabled my Facebook.

On Dec/20/2017, My account has been disabled for pretending to be someone else that I was a fraudulent version of myself.

On Dec/22/2017, The Central Propaganda Department of the Central Committee of the Communist Party of Vietnam declares victory over Facebook war - States that: Vietnam have asked Facebook to removed 107/107 "fake accounts" - "propaganda against the state,"!!! - Source: http://vietnamnet.vn/vn/thoi-su/chinh-tri/facebook-go-bo-159-tai-khoan-boi-nho-lanh-dao-chong-pha-nha-nuoc-419306.html

On Dec/25/2017, Vietnam admitted that they have 10,000-strong "Internet Army" working for the government - Source: http://plo.vn/thoi-su/quan-doi-co-luc-luong-10000-nguoi-tac-chien-tren-mang-747238.html

On Dec/26/2017 my account was reinstated.

I am with my friends around the world, asking Facebook to re-enabled hundreds of accounts of other Vietnamese human rights activists and bloggers have been disabled by Facebook because of the so call "fake reports".

Thanks

Nguyen Thuy Trang

AN NINH MẠNG REPORT LÁO NHƯ THẾ NÀO ĐỂ XÓA FACEBOOK CỦA BẠN?

An ninh mạng tìm cách hack vào một Facebook được đăng ký lâu đời - Thí dụ như một Facebook của người nào đó có từ năm 2010 ...

Sau đó An Ninh Mạng đổi tên Facebook đó thành tên của BẠN, ăn cắp ảnh Alvatar của bạn cùng những chi tiết giống nhau: thí dụ như Nguyễn Văn A học ở trường Bưởi v.v rồi sau đó FACEBOOK này sẽ vào báo cáo (Fake Report) là Bạn đã mạo danh (PRETENDING) Facebook của bọn An Ninh giả tạo.

Trên thực tế là An Ninh CSVN đã copy hình ảnh, tên tuổi của Facebook bạn rồi báo cáo NGƯỢC lại là bạn đã mạo danh họ.

Phần mềm của Facebook KHÔNG đủ thông minh để biết ai thật, ai giả - mà phần mềm này chỉ căn cứ vào một điểm Facebook nào đã ĐĂNG KÝ TRƯỚC là FB thật ... Nhưng trên thực tế không phải vậy.

An Ninh mạng CSVN biết được kẽ hở này của phần mềm Facebook nên đã sử dụng cách này để xóa đi nhiều Facebook của nhiều bloggers Tranh Đấu cho Nhân Quyền.

Cùng một chiêu này, bọn An ninh CSVN đã sử dụng một Facebook có từ năm 2006 rồi đổi tên thành "Nguyễn Thùy Trang", đồng thời ăn cắp luôn hình ảnh cùng sơ yếu lý lịch của Thùy Trang rồi báo cáo láo là Facebook Nguyễn Thùy Trang đã MẠO DANH một cô "Nguyễn Thùy Trang" khác (AN NINH MẠNG).

Facebook thật Nguyễn Thùy Trang đăng ký năm 2013 và Facebook giả mạo đăng ký từ năm 2006 - Phần mềm Facebook sau khi được báo cáo sẽ so sánh THỜI GIAN và luôn cho rằng cái FB nào CŨ HƠN mới là thật - và xóa đi cái Facebook mới hơn!

Điều này chính là kẽ hở của phần mềm của Facebook mà An Ninh CSVN đang sử dụng để xóa đi 159 Facebook khác một cách khá dễ dàng - Chứ không hề có chuyện Facebook đã nghe lời Cầm Quyền CSVN để xóa đi Facebook của người khác như báo chí đã đăng mấy ngày qua.

Nguyễn Thùy Trang

Today: THUY TRANG is counting on you

THUY TRANG NGUYEN needs your help with “Asking Facebook to tackle FAKE REPORTS from Vietnam's government trolls.”. Join THUY TRANG and 11,662 supporters today.