Chris Beath to be taken off from refereeing all AFC matches.

0 have signed. Let’s get to 5,000!

Chris Beath is an average referee who should not be assigned to 'blow' in AFC matches for the healthy development of youth football in Asia.

Chris Beath has ever awarded two penalties of controversy to Iraq against Vietnam in two matches between these two national teams, one on 8 Oct 2015 and one on 20 Jan 2018. In the AFC U23 quarter-final between Vietnam-Iraq on 20 Jan 2018, Referee Chris Beath also made various unjust decisions against VN team. There were obvious evidence for his partiality in these matches.

In his home country, Chris Beath was also known to be unfair to and biased against Sydney FC when refereeing this FC's games. In 2015 Sydney FC requested Australian Football Federation to remove Chris Beath from blowing in their matches. Recently in 2017, he was also criticised for the bad performance of a Melbourne Vic vs. Melbourne City game.

For these reasons, we, Asian football fans, request that AFC take off Chris Beath from all AFC matches, especially those where Vietnam plays. For the fair play and the development of football in Asia, AFC should recruit referees with adequate capabilities and performance only.
Chris Beath là trọng tài không đủ năng lực để cầm còi tại các trận đấu trong khuôn khổ các giải AFC - Liên đoàn Bóng đá Châu Á.
Ông trọng tài này đã hai lần cho Iraq hưởng phạt đền penalty tranh cãi trong tình huống không rõ ràng trong hai trận thi đấu với đội tuyển Việt Nam, một vào tháng 10/2015 và một trong trận đấu vừa qua giữa  hai đội tuyển này ngày 20/01/2018. Trong trận đấu này, trọng tài Chris Beath còn có nhiều quyết định khó hiểu, không công bằng với đội tuyển Việt Nam. Có căn cứ để cho rằng ông trọng tài này đã có sự thiên vị khi cầm còi trận này.
Ngay ở tại quê hương ông, trọng tài này cũng từng bị đội bóng Sydney FC cáo buộc thiên vị trong các trận đấu của đội này và năm 2015, đội bóng đã yêu cầu Liên đoàn Bóng đá Australia loại trọng tài này khỏi các trận đấu của đội. Năm 2017, ông trọng tài này cũng bị cáo buộc phá hỏng trân đấu giữa đội Mel Vic vs Mel City.
Vì vậy, chúng tôi, người yêu bóng đá châu Á, đề nghị AFC không trao còi cho vị trọng tài này trong các trận đấu thuộc các giải đấu của AFC, nhất là các trận Việt Nam đá. Vì sự phát triển của bóng đá trẻ châu Á và vì tinh thần cao thượng, công bằng của bóng đá, đề nghị AFC chỉ tuyển dụng các trọng tài có đủ năng lực.

Today: Quyen is counting on you

Quyen Do needs your help with “Asian Football Federation : Chris Beath will be sacked from refereeing all AFC matches.”. Join Quyen and 3,424 supporters today.