Yerli otomobili Elon Musk yapmasın biz yapalım! #HOM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın cumhurbaşkanımızın yerli otomobil için yaptığı "Elon'la konuştum, en ileri teknoloji neyse onu yapacağız" açıklamasını yerli otomobili yerli yapmıyor. En ileri teknolojiye sahip olabilecekken neden hazır tüketiyoruz? Türkiye Cumhuriyeti gençliğe emanettir!

Bu yola beraber başlayan 18 yaşlarındaki Sabri SERT, Kerem ÇEŞME ve Ömer ERTUĞRUL geliştirdikleri eşi benzeri olmayan adına "H O M" dedikleri bir otomobil motoru üzerinde çalışmaktadırlar. Fakat irtibat kurmaya çalıştıkları tüm kurumlar ve şahıslar yetersiz veya saçma buldukları için dinlemeye bile tenezzül etmediler.

H O M  Projesi kısaca havadaki nitrojeni (azot) kullanarak yüksek basınçla çalışan bir motordur. Nitrojen tepkimeye girmediği için motorda egzoz çıkışı yok ve kullanılan yakıt sürekli tekrar kullanılıyor. Yakıta ihtiyacınız kalmıyor. Aynı zamanda hesaplamalarına göre günümüz standart otomobillerinden daha güçlü bir motor olabileceğini söylüyorlar.

Gün birlik günüdür. Yerli otomobili yapmak için Elon MUSK'a ihtiyacımız yok! Susarsak her şey bizim aleyhimize olur. Birlikte bir çok şey başarabiliriz. Önümüze koyulan engeller sesimizi duyurmaya engel değildir. Sadece gençlere değil herkese sesleniyoruz. Biz tek başına ayakta durabilen bir milletiz! Bu projeyi hayata geçirebilmek için desteklerinize ihtiyacımız var.

Ne mutlu Türküm diyene...

Bugün Kerem imzanı bekliyor!

Kerem Çeşme bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aselsan: Yerli otomobili Elon Musk yapmasın biz yapalım! #HOM». Kerem ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.