PETISYEN MENDESAK YB DATO SERI AZMIN ALI DI REHATKAN DARI TUGAS MENTERI EKONOMI

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Esmee Mat Isa started this petition to Asalamualaikum wbt, salam sejahtera Malaysia. and

Asalamualaikum wbt, Salam sejahtera Malaysia.

Saya Mohd Esmee Fariss bin Mat Isa, aktivis akar umbi rakyat terpanggil untuk kembali selepas petisyen Selamatkan Tabung Haji  yang berjaya di realisasikan kita bersama.

Petisyen kedua saya ini adalah bertujuan merayu pada seluruh rakyat Malaysia agar menurunkan tandatangan untuk mendesak Kerajaan Malaysia merehatkan YB Dato Seri Azmin Ali daripada menjalankan tugasnya sebagai Menteri Ekonomi sehingga di buktikan beliau sama ada terlibat atau tidak dengan seks luar tabie (Semburit).

Seperti sedia maklum Dato Seri Azmin telah di syaki terpalit dengan isu seks luar tabie, dan ia di kesan melalui vedio yang tular di seluruh dunia dan juga pengakuan bersumpah daripada Saudara Haziq Abdullah yang telah mengaku bahawa beliau pasangan ranjang Azmin Ali di dalam vedio tersebut.

Adalah amat memalukan sekiranya Kerajaan masih mengekalkan Dato Seri Azmin Ali, tentulah ia satu perkara yang menjatuhkan nama baik Malaysia  sebagai sebuah Negara ISLAM di mata dunia dan ia juga menyebabkan rakyat Malaysia semakin hilang keyakinan kepada Kerajaan Malaysia.

Sekian, terima kasih

Mohd Esmee Fariss bin Mat Isa (#EsmeeRakyat)

#AkarUmbiRakyat

#LantaiRakyat

0 have signed. Let’s get to 500!