Kampanya Kapatıldı

Atatürk Üniversitesi tarafından verilmesi gereken ders kitapları basılmalı

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

Atatürk Üniversitesine kayıt ücreti ödediğimiz gibi ders kitaplarımızıda göndermelerini istiyoruz. Bir öğrencinin pdfler ile basmış olduğu kitapları almak zorunda kalıyoruz. Bizler zaten kayıt parasını yüksek meblağlarda ödeme yapıyoruz. Kitaplarımız neden yok. İnsanlar merdiven altı basılan kitapları almak zorunda kalıyorlar. Ben de aldım geçen dönem ama bu dönem almadım almıyorum. Birileri zenginliğine zenginlik katarken yine mağdur olan biz öğrenciler oluyoruz. Bir Prof.'un yazacağı kitap ile bir başkasının basacağı kitap arasında çok fark olduğunu düşünüyorum. Benim Çocuk Gelişim bölümünde son dönemim. Biz ders kitabı görmedik. Bizden sonra gelenler mağdur olmasın. Lütfen Lms'den çalışın. Eninde sonunda bu ders kitaplarını Atatürk Üniversitesi duyarsız kalmayacak ve gönderecektir. Atatürk Üniversitesine ve tüm okuyanlara duyurulur. Sevgiyle kalın.

Bugün Arzu imzanı bekliyor!

Arzu Sarğın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Arzu Tatlıdil Sargın: Atatürk Üniversitesi tarafından basılması gereken ders kitapları basılması». Arzu ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.