ALPTUG KAYA & UGUR CALISKAN ISIMÖI FACEBOOK KULLANICILARIN ADALETDE YARGILANMALARI!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

MALUM AYA GIRDIK (MART : YANI COK YENI BIR PAYLASIM) DISI KEDILERIMIZE YARDIMCI OLALIM ARKA DELIGI BIRAZ DAHA BÜYÜK OLSA BEN ONA DAHA NE ZEVKLER YASATIRDIM DIYE PAYLASIM YAPAN ALPTUG KAYA ADLI FACEBOOK KULLANICISININ! BU SAHISLAR KESINLIKLE EN AGIR SEKILDE ISLEDIKLERI CEZALARDAN VE INSANLARI BUNA YÖNLENDIRMELERINDEN EN KISA ZAMANDA YARGILANMALIDIR! ADALET ÖNÜNDE YARGILANMAZLARSA IuBRET OLARAK CEZALARINI KESILMESINI TÜM HAYVANSEVER VE INSAN OLAN ERKEK OLANLARIN DUYARLILIGINI ISTIYORUZ!

Bugün Arzu imzanı bekliyor!

Arzu Eren bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Arzu Eren arzum62@hotmail.com: ÇANKAYA BİRLİK KIRIKKONAKLARDA SOKAKDA YAŞIYAN MASUM EVLATLARIMIZA TOPLAMA YANİ KATLİAM». Arzu ve imza atan diğer 70 kişiye katıl.