Петиция закрыта

Artvin Hopa'da hayvan barınaği yapilmasini istiyoruz...

Эта петиция собрала 824 подписанта

İlçemizde bulunan sokak hayvanlarının birçoğunun aşısının yapılmadığı, küpelerinin bulunmadığı, hem kendileri hem de insanlar için hastalık taşıma riskinin bulunduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Bu durum hem sokak hayvanlarının, hem de başta çocuklarımız olmak üzere tüm insanların sağlığı için büyükt bir tehlike arzetmektedir. Bu noktada, başta ilçe belediye başkanımız Sayın Nedim Cihan ve ilçe kaymakamımız Sayın Ferıt Görükmez olmak üzere tüm iş adamlarımızı, yetkilileri ve hayvan severleri konuyla ilgili olarak hassasiyete ve kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Türkiye'nin ve dünyanın hemen her yerinde sayısız örneğinin bulunduğu sokak hayvanlarını koruma projelerinden birinin de güzel ilçemiz Hopa'da gerçekleştirilmesi için yardımını ve desteğini esirgemeyen herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederiz.

Cегодня Aisha рассчитывает на вас

Aisha Babaiani нуждается в вашей поддержке петиции «Artvin Hopa'da hayvan barınaği yapilmasini istiyoruz...». Aisha и 823 участника этой кампании рассчитывают на вас сегодня.