ARTVİN ŞAVŞAT KARAYOLU YENİDEN YAPILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hemen hemen her yıl can kayıplarına sebep olan adına karayol denen fakat sergi yolu olarak geçen,bariyersiz,yolun üst kısımı kayalık olan,iki aracın birbirine yol vermede zorlandığı Artvin Şavşat arasında azraillik görevi yapan bu korkunç kasisli korumasız yolun insani şartlara uygun yeniden yapılmasını istiyoruz.Burada bulunan insanlar çağdaş cumhuriyetin vergi sistemini başlattığı ilk günden itibaren vergilerini ödüyor.Senelerdir can ve mal kayıpları yaşanan bu yol için siyasi görüşler bir kenara bırakılıp acilen tek bir vücut gibi hareketle hakkımızı alalım.Malumunuz hak verilmez alınır.Hadi hakkımızı almak için imzaya.Tek bir can çok önemli analar evlatlar babalar daha fazla ağlamasın.Ateş düştüğü yeri yakmasın sadece.Bugün başkasına yarın sana unutma.Hadi imzala.

Bugün ŞAVŞAT imzanı bekliyor!

ŞAVŞAT ARTVİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ARTVİN ŞAVŞAT KARAYOLU YENİDEN YAPILSIN». ŞAVŞAT ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.