Kampanya Kapatıldı

ARTIK KATLİAMA DUR DE! ŞEBİNKARAHİSAR CANLARI ÖLMESİN!!!

Bu kampanya 6.697 destekçiye ulaştı

Giresun şebinkarahisarda sokak canları için  malesef ne kısırlaştırma ne de başka imkanlar besleme barınma takibi yapılma olmadığı gibi toplumu da sokak canları için çok bilinçli olmadığından her gün bu canlar zaten ölümle burun burunadır.bir iki gönüllü arkadaşımız yine biz gönüllülerden aldığı destekle bu canların bakımı ile ilgilenmektedir ancak bu esas olarak belediyelerin görevidir..fakat şebinkarahisar belediyesi görevini yapmamaktadır belediyenin sokak canları için en ufak bir çalışması yoktur. heleki son haftalarda sokak köpekleri devamlı olarak zehirlenerek katlolmaktadır BU KATLİAMLARI KİM YAPIYORSA BULUNMALI VE CEZALANDIRILMALIDIR..bu ağır bir vicdan yüküdür sokaklar sahipsiz can üretmez..sokak canlarının her gün gözümüzün önünde öldürülmesine gönlümüz razı değildir...Şebinkarahisar artık bu katliamlarına son ver belediyeler görün artık bu canların çaresizliğini lütfen insan olabilmek adına bişeyler yapılsın bu canlara onlar mahkum edilmeyecek kadar masum ve Allahın sessiz kullarıdır!!! ARTIK BU KATLİAMLARA SON VERME ZAMANIDIR!!! ARTIK BU CANLAR İÇİN İYİ BİR ŞEYLER YAP ŞEBİNKARAHİSAR BELEDİYESİ!!!!

Bugün Tuba imzanı bekliyor!

Tuba BARTIN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ARTIK KATLİAMA DUR DE! ŞEBİNKARAHİSAR CANLARI ÖLMESİN!». Tuba ve imza atan diğer 6.696 kişiye katıl.