0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Adana'da bağışıklık sistemi doğuştan bozuk olan Halil Çiftçi'nin (9) dramı, yürek burkuyor. Henüz 7 aylıkken 'hiperimmunglobulin' diye adlandırılan bağışıklık sistemi hastalığı ortaya çıkan ve durmaksızın kaşınan küçük Halil, "Anne, artık ölmek istiyorum" diye feryat ediyor. Ne yazık ki abisi de bu hastalıktan rahmetli olmuş.

“Tek çare ‘HLA’ dokusu”

Halil Çiftçi’nin tek umudunun ‘HLA’ dokusu nakli olduğunu kaydeden anne Emine Çiftçi, “Akraba taraması yaptık bulamadık. Türkiye taramasına başvurduk ama sonuç alamadık. ‘HLA’ dokusu eksikmiş ancak o nakil olursa düzelir benim evladım” ifadelerini kullandı.

Halil Çiftçi ise “Devletten yardım bekliyorum. Bana yardım etsinler. İyileşmek istiyorum. Okuyup büyüyünce polis olacağım” dedi.

Ne olur bu aslan parçasını da kaybetmeyelim.

Bugün tonguç barış imzanı bekliyor!

tonguç barış akın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «artık tek isteği ölmek olan çocuğa yardım edelim.Halil ölmesin, insanlık ölmesin.». tonguç barış ve imza atan diğer 723 kişiye katıl.