0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba benim ismim Süleyman. 6 yıldır tip 1 diyabetliyim ama bundan daha önce tecrubeliydim çünkü abim 18 yılık diyabetli o yüzden diyabetli olduğumda fazla bı zorluk yaşamadım. Yanliz insülin yaparken kan sekerimi ölçerek zorlandim çünkü parmaklarım açıyor her insülin yaptığımda canım açıyordu ve şimdi sizden ricam benim gibi binlerce kardeşim abim ablam var ve kan şekerimizi devamlı ölçmek zorundayız ve bunu sağlayan bı teknoloji var halk adı ile sensor diye tanilan bu teknoloji ülkemizde sağlık bakanlığı tarafından karşilanmiyor ve biz bunun karşılanmasını istiyoruz sizden ricam artık bizim canimizin yanmasına dur demeniz ve bunun için duyarsız kalmayip imzalamaniz eğer sen sesiz kalırsan her gün daha çok canımız aciyicak imza atan herkesten teşekkür ederim ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün Süleyman imzanı bekliyor!

Süleyman Küsbeci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Artık diyabetlilerin canı acımasın, sen duyarsız kalırsan her gün daha çok canımız acır». Süleyman ve imza atan diğer 887 kişiye katıl.