Artık “Alparslan Türkeş Üniversitesi” Kurulsun!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Hayatı boyunca Türk Milleti’ne ve Türk Gençliğine hizmet etmiş, milliyetçi-ülkücü kadroların yetişmesinin yanında Türk Devleti’nin dara düştüğü her daim Devletin Bekası için gerekeni yapmaktan çekinmeyen bir Millet Lideri, Türk’ün son Başbuğu Alparslan Türkeş’in ismi çoktan bir üniversiteye verilmeliydi, ancak farklı gerekçelerle maalesef bu güne kadar verilmedi. Yakın tarihimizde, yaşayan veya vefat etmiş siyasilerin isimlerinin üniversitelere verildiği (Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit vb. üniversiteler) bir süreçte Dünya Türklüğünün son Başbuğunun isminin bir üniversiteye verilmemesi büyük bir haksızlıktır.

Bu durum, gözünü kırpmadan ülkesi ve milleti için gerektiğinde kendisini feda etmekten çekinmeyen Türk Milliyetçisi- Ülkücü milyonlarca insanı derinden yaralamaktadır.

Artık yeter, yıllarca Erciyes Üniversitesi’nin isminin Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirilmesini bekledik durduk. Şimdi ise TBMM nin gündeminde yer alan 15 yeni üniversite kurulması ve bazı üniversitelerin isim değişikliği hakkındaki kanun teklifi kapsamında  yer almayan bu durum için önergelerle ya,

1- Erciyes Üniversitesi’nin ismi Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirilmeli, yada

2- yeni kurulacak olan Kayseri Üniversitesi’nin ismi Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirilmeli,

artık Alparslan Türkeş Üniversitesi’nin kurulması sağlanmalıdır.

Türk Kamuoyu’na duyurulur.

Bugün Prof. Dr. Kemal imzanı bekliyor!

Prof. Dr. Kemal Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Artık “Alparslan Türkeş Üniversitesi” Kurulsun!!!». Prof. Dr. Kemal ve imza atan diğer 651 kişiye katıl.