HASTANEDE CİNAYET

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

HALAM CENNET YAŞAR 20/04/2019 TARİHİNDE ADANA YÜREĞİR BAŞKENT HASTANESİNE YÜRÜYEREK GELMİŞTİR.HASTANEYE DİYALİZ E BAGLANMAK İÇİN METAL BİR PARÇA TAKTIRMAK İÇİN GELDİ AMELİYAT SIRASINDA BAGIRSAGINI KESMİŞLER VE DOKTOR HEMŞİRE VE KİMSE GÖRMEMİŞ.HASTAMIZ AGRILAR İÇİNDE KIVRANIYOR DOKTORLAR HASTAMIZA NEDEN NAZ YAPIYORSUN DİYORLAR SADECE UFAK BİR AMELİYAT GEÇİRDİN DEYİP GEÇİŞTİRİYORLAR.VE 24 SAAT KESİLEN BAGIRSAKTAKİ PİSLİKLER BÜTÜN VÜCÜDA YAYILIYOR HALA HASTANE DOKTORLAR VE HEMŞİRELER HERHANGİ BİR SORUN YOK DİYORLAR VE GECE SAAT 00,00 DA HASTANIN 2 KİLO DIŞKILARI AKIYOR VE 23/04/2019 GÜNÜ HASTAMIZI KAYBEDİYORUZ.23/04/2019 GÜNÜ HASTAMIZI ALALIM DİYORUZ HASTANE BİZE HASTAMIZI VERMİYOR BİZDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTIK HASTANENİN BÜTÜN YETKİLİLERİ GELDİ TAMAM HASTANIZI VERECEK DEDİLER HASTAMIZI ALDIK OTOPSİ YAPTIRMAK İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRDÜK.BUNDAN SONRAKİ İŞLER OTOPSİ DEN ALACAGIMIZ SONUÇ İTİBARİYLE SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEGİZ.