Pétition fermée

mjaft vrasjes krijesa te pambrojtura ne shqiperi-Stop Killing And poisoning stray dogs -

Cette pétition avait 1 714 signataires


Mjaft me vrasjen e  qenëve. Qentë duhet të sterilizohen . është e drejta e tyre  të jetojnë dhe jo të vdesin.   Corinne compte sur vous aujourd'hui

Corinne SAIA a besoin de votre aide pour sa pétition “Ardian kokomani : mjaft vases se krijesa te pambrojtura ne shqiperi”. Rejoignez Corinne et 1 713 signataires.