Kampanya Kapatıldı

Çalıştığım sinema filminde verdiğim emeğin karşılığını almak

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

OKUYUN VE HER GÜN PAYLAŞIN BEN ÖYLE YAPACAĞIM LÜTFEN

Murat Özteke adlı kişi 2014 senesinde Zilin Sesi adlı sinema filminin yapımcılığını yapmış ve benim de jimmy jib operatörü olarak çalıştığım 4 hafta süren , filmin büyük bir kısmının ÖZEL MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR LİSESİ'İNDE çekilen, bu sinema filmin ilk 2 haftası kaşesi fatura karşılığı ödenmiş ama son 2 haftası faturalı olmasına rağmen ödenmesi gereken kaşeyi ödememiştir. Sahibi olduğu Özel Fatih Sultan Kültür LTD ŞTİ ne kesilen 4 faturanın ilk 2 faturası ödenmiş ama son iki 2 faturası ödenmediğinden başvurduğum hukuki süreç de davayı kazanmış olmak ile beraber şirketi kapattığından ve artık fatura kesilen Özel Fatih Sultan Kültür LTD ŞTİ adlı bir şirket olmadığından hukuken alacağımı hak kazanmama rağmen tahsil edememişimdir. Film çekimleri sırasında bütün ekib filmin yönetmeni olan LEVENT DEMİRKALE öncülüğünde Murat Özteke ile sette yapılan ödeme problemleri konusunda ki konuşma doğrultusunda ödemelerin yapılacağı teminatını sözel olarak vermiştir. Lakin geçen yaklaşık 3 senenin sonunda Yapımcılığını üstlenmiş olduğu ZİLİN SESİ sinema filminden bana ödemesi gereken 2 haftalık fatura edilmiş alacağımı ödememiştir. Bu hukuki süreç de kazandığım dava sonucu kendisinin ÖZEL MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR LİSESİ'NE yapılan haciz işlerleri doğrultusunda KENDİSİ İLE 1 MART 2017 de telefon ile konuşmuş ve haciz edilen sinem bölümü bilgisayarlarının iadesi konusunda kendisinden bana talep gelmiş ve bende kendisine bana olan hukuki süresin sonunda çıkan borcu ödemesi karşılığında hacizin kalkabileceğini söyledin. Telefonda ayrıca yönetmene ve genel koordinatörünün kendisini zor durumlarda bıraktığından bahsetmiştir. Şu anda kendisi ÖZEL MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR LİSESİNİN OWNER 'I ( yani sahibi demek) olarak geçmektedir. Bu yazıyı her gün paylaşacağım. Umarım bu filmde çalışan sektörden kişilerde bu konuda destek verirler.

Bugün Arda imzanı bekliyor!

Arda Yalçın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Arda Yalçın: Çalıştığım sinema filminde verdiğim emeğin karşılığını almak». Arda ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.