Doğrulanmış başarı

Archive.org Erişime Açılsın!

Bu kampanya 71 destekçi ile değişim yarattı!

Selamun Aleyküm,

Archive.org, klasik ve modern, Arapça ve sair dillerde olmak üzere binlerce eserin dijital kopyalarına, çeşitli derslerin ses kayıtlarına ve videolarına ulaşma imkânı sağlayan, kar amacı gütmeyen bir platformdur. Bu siteden, en başta İslami İlimler hakkında araştırma yapan akademisyenler, İlahiyat ve İslami İlimler öğrencileri olmak üzere, sosyal ve beşerî bilimler sahasından birçok öğrenci ve araştırmacı da ödevlerinde ve çalışmalarında azami derecede istifade etmektedirler.

Fakat maalesef, archive.org uzun bir süredir bir takım sebeplerden ötürü erişime kapalı durumda. Ve bu durum birçok araştırmacıyı olumsuz bir şekilde etkilemekte, araştırmalarında kullanacağı kaynakları bulmalarını oldukça zorlaştırmaktadır.

Kıymetli arkadaşlar, akademik ve ilmi başarımızın önündeki bu engeli kaldırmak bizim elimizde. Eğer bu durumdan muzdarip olanların ne kadar çok olduğunu ve bu durumun bizi ne kadar çok etkilediğini gösterirsek site yeniden erişime açılabilir. Bunun için kampanyamıza destek vermenizi rica ediyoruz. İmzanızı atın ve araştırmacılara büyük kolaylık sağlayan bu sitenin açılmasına katkıda bulunun. Bu harekete sizin de bir katkınız olsun.

Not: BİMER’e resmi şikayette bulunmayı da ihmal etmeyin.

Selametle..

Bugün Abdullah imzanı bekliyor!

Abdullah Bardakcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Archive.org Erişime Açılsın!». Abdullah ve imza atan diğer 70 kişiye katıl.