ARAS KARGO REZİLLİĞİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Aras Kargo'yu kargonuzla ilgili herhangi bir nedenle arayıp ulaşabildiniz mi? Yanıt evetse çok şanslısınız,tebrikler. Peki diyelim ulaştınız derdinizi anlatıp çözüm buldunuz mu? Yanıt evetse koşarak bir şans oyunu oynayın büyük ikramiye şansınız çok yüksek.

Herkes yapabildiği işi yapsın, benim ve çevremdeki bir çok insanın tecrübeleri gösteriyor ki Aras Kargo yaptığını söylediği işi hakkıyla beceremiyor. Arayıp ulaşmak imkansız,adresinize geldiklerini söylep kaç defa şubeye yönlendirildiniz?24 saat içerisinde ulaşacağı gözüken şehir içi kargonuzdan 3 gündür haber yok ve kimseye sorabiliyor musunuz?

Aras Kargo etik değerlere, iş ahlakına ,çalışma prensiplerine, müşteri ilişkilerine bu denli özensiz yaklaşacaksa ,bu işi yapmasın,en azından bizler yaptırmayalım, bu konularda en hassas olan,özenli firmaları tercih edelim. Beğenmediğimiz hizmeti almayalım.

Bugün Şeyda imzanı bekliyor!

Şeyda Özsoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ARAS KARGONUN ELİNE DÜŞMEK». Şeyda ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.