Kampanya Kapatıldı

Araçlarda cam filmlerine yasak kalksın!!!

Bu kampanya 153 destekçiye ulaştı

Araçlarda cam filmi bir gerekliliktir. Cam filmlerinin serbest bırakılması ile halkın çoğunluğu araçlarına cam filmi çektirdi. Herkesin kendince bir sebebi var. Örneğin bayan kullanıcıların tacize uğramaması için, araç içinde çocuğunu emziren annelerin mahremiyeti için, aşırı güneşli günlerde araç içi sıcaklığının  artmaması için veya trafik kazalarında camların parçalanarak insanlara zarar vermesini engellemesi amacıyla vs. vs. Vatandaş masraf edip camlarına film çektirdikten sonra yapılan yönetmelik değişikliği nedeniyle hem film taktırırken yaptığı masraf yanına kar kaldı hem de söktürmek için yeni bir masraf yapmak durumunda kaldı. Vatandaşın mağduriyetinin önüne geçilmesi için yönetmeliğe eklenen cam filmleri ile ilgili kısım değiştirilerek cezai yaptırımının kaldırılmasını temenni ediyoruz.

Bugün Ramazan imzanı bekliyor!

Ramazan Avşar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Araçlarda cam filmlerine yasak kalksın!». Ramazan ve imza atan diğer 152 kişiye katıl.