Apple iphone dini kavramları zayıflatıyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Onlarca akıllı telefondan,  Apple İphone’u  tercih eden bizler;

Telefonunuzun yazılımındaki bir olumsuzluğu gidermenizi talep ediyoruz.

Şöyle ki;

Telefonun rehberine bir isim eklemek istediğimizde ‘’YENİ KİŞİ YARAT’’, notlarda ise  ‘’YENİ NOT YARAT’’ ifadesi çıkıyor. Yaratmak,  bir dini terimdir ve ancak

-  y a r a t ı l m a m ı ş  - olan yaratabilir. YARATMAK kavramının bu şekilde zayıflatılması İslam dinine mensup bizleri rahatsız ediyor. Bir toplumun inancı kavramlarının içi boşaltılarak zayıflar,  ve sonraki nesiller de kendiliğinden yok olur. Özellikle akıllı telefon kullanımının 9-10 lu yaşlara indiğini düşünürseniz kaygımıza hak verirsiniz.

Biz sizlerin kötü niyette olmadığınızı ve bunun bir çevirme hatası olduğunu düşünmek istiyoruz. Ayrıca, iphone kullanıcılarına saygınız olduğuna, bu bilginin size ulaştığı anda severek ve derhal değişiklik yapacağınıza inanıyoruz.

Yeni kişi ekle - yeni kişi oluştur - yeni kişi kaydet - yeni kişi tanımla gibi bir çok ifade kullanılabilecekken, YENİ KİŞİ YARAT talihsiz bir çeviri olmuş.

Farklı kanallardan uzun süredir sizlere ulaşmaya çalıştıksa da sonuç alamadık, bu sebeple bu imza kampanyasını başlattık. Umarız bu şekilde size ulaşabiliriz.

Bu hata 31.08.20017 tarihine kadar giderilmez ise telefonlarımızı değiştirmek zorunda kalacağız.

Bizler inancını yaşamak için düşünmeden yurtlarından vazgeçen bir dine mensubuz, telefondan vazgeçmek hiç zor olmaz.

Bugün Uğur imzanı bekliyor!

Uğur Karabıyık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «APPLE: Apple iphone dini kavramları zayıflatıyor». Uğur ve imza atan diğer 45 kişiye katıl.