Aöf ders muafiyeti istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba, Arkadaşlar bilindiği üzre Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi geçen yıl kayıtlı öğrenciler için ders muafiyetini kaldırdı. Muafiyetin kalkması birçok öğrenci arkadaşımız için yeni sıkıntılarla ve sorunlara neden oldu daha önce başka üniversitede aldıkları yabancı dil, inkılap tarihi, Türk dili, temel bilgi teknolojileri derslerini tekrar almak zorunda kaldilar. Bu dersler arasından özellikle İngilizce gibi bir dersin uzaktan eğitim yolu ile alınması ve bu şekilde basarılamayacağı bizler icin büyük sıkıntılara neden oldu. Sizlerden ricamiz bu imza kampanyasına katkı sağlamanız. Bu deslerin alındığı dönem içinde başarılamamasi öğrenci arkadaşlarımız için hem sene kaybına neden olacak hemde bu derslerden en az birinden kalması halinde gelecek dönemde tek ders için 200 ₺ ye yakın ücret ödemek zorunda kalacaklar. Lütfen kampanyamiza bir destek olun.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Gümüş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «aofbilgi@anadolu.edu.tr: Aöf ders muafiyeti istiyoruz». Mehmet ve imza atan diğer 266 kişiye katıl.