VREAU ca TOMISUL LUI OVIDIU sa devina URGENT "Cetate a Literaturii UNESCO"

0 have signed. Let’s get to 500!

Inimaginabile şi nemeritate obstacole organizatorice blochează astăzi calea afirmării talentelor literare autohtone. Grupurile literare sunt nevoite să treacă prin situații umilitoare şi să îşi desfăşoare activitatea în locuri necorespunzătoare, neatractive, instabile şi costisitoare. În acelaşi timp, economia oraşului este anemică, dezorientată şi lipsită de personalitate.

Situația aceasta trebuie să înceteze! A venit momentul ca literatura să redevină emblema cetății noastre şi principalul ei propulsor economic. Oraşul acesta nu poate supraviețui exclusiv pe seama sezonului estival care de la un an la altul devine tot mai scurt. Avem nevoie de o circulație permanentă. Şi apoi, societatea contemporană s-a redefinit pe de-a-ntregul. Astăzi a devenit imposibil să putem gândi viitorul unui oraş în afara culturii.

Tomisul are un inegalabil şi autentic trecut literar şi artistic, iar în prezent aici au loc activități literare efervescente (cercuri, reviste, concursuri şi conferințe literare, există mediu academic literar, edituri, multiculturalitate). Constanța îndeplineşte toate condițiile recunoaşterii internaționale, deține infrastructura care să-i permită găzduirea unor manifestări culturale internaționale, de anvergură şi trebuie să devină cât mai curând “UNESCO's City of Literature”. Destinul nostru doar atunci va cunoaşte adevărata schimbare!

IAR SCHIMBAREA O VOM PRODUCE CHIAR NOI, CEI CARE IUBIM ACEST ORAS!

DEMERSUL ACESTA NU NE COSTA NIMIC.

SEMNEAZA SI DISTRIBUIE!

Today: Asociatia Multiculturala Anticus is counting on you

Asociatia Multiculturala Anticus needs your help with “Anticus: VREAU ca TOMISUL LUI OVIDIU sa devina URGENT "Cetate a Literaturii UNESCO"”. Join Asociatia Multiculturala Anticus and 352 supporters today.