Antalya toplu ulaşım araçlarında bebek arabalarına özgürlük istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Anneler şahsi aracı olmayanlar ulaşımlarını toplu taşıma araçları ile yapanlar.Bir bebek sahibi olmak ve her bindiği otobüste sorun yaşamaya başlamak çok zor.Bir bebeği bebek arabasında bir yerden bir yere götürmek oldukça zorken bir de bebeği kucağa alıp sırt çantasını sırtlayıp bebek arabasını katlamamız bekleniyor.Bu teknik olarak imkansız birşey.Kişisel özgürlüğümüzü kısıtlandığı gibi bebeğimizin güvenliği açısından da tercih edebilecek birşey değil.Çünkü arabasındayken firen emniyet kilidi aracı sabitler emniyet kemeri bebeği güvende tutar.Kaldı ki ,iki ya da daha fazla çocuk sahibi olabiliriz,hamile olabiliriz .Tarafımızdan istediğiniz şey imkansız bir şey.Bebekliyken otobüs kartını basmak bile bir sorun başlı başına.Siz yetkililerden ricamız uygulanması imkansız kararı yeniden gözden geçirmeniz ve çocuk sahibi olan biz kadınlara 3. Sınıf vatandaş muamelesi yapmamanız.Hayat bizim için yeterince zor zaten.Saygılar

Bugün Rukiye pelin imzanı bekliyor!

Rukiye pelin Sancar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya toplu ulaşım araçlarında bebek arabalarına özgürlük istiyoruz». Rukiye pelin ve imza atan diğer 81 kişiye katıl.