Antalya-Konyaaltı sahilindeki işletmelerin kumsal işgali sona ermeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Antalya Konyaaltı ilçesindeki sahil bantı, bugüne kadar beach parktan limana kadar denize girmek isteyenlerin rahatça yararlandığı bir kumsal iken, son düzenlemeyle özel işletmelerin şezlongları tarafından yarı yarıya kapatılmış durumda.

Şezlong sayısı o kadar fazla ki, bu kamusal alandan ücretsiz yararlanmak isteyenler, kendilerine ayrılan bölümlerde iç içe, son derece sıkışık ve rahatsız edici bir biçimde denize girmeye çalışıyorlar. Üstelik, işletmelerin bu ücretli şezlongları neredeyse boş durumdayken halkın yararlanacağı kısımların yetersizliği nedeniyle Konyaaltı kumsalı bir eziyet haline gelmiştir.

Şezlong sayısının azaltılarak ücretsiz alanların genişletilmesi talebimizi duyurmak istiyoruz... Konyaaltı kumsalının işletme şezlongları işgalinden kurtarılması için desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün füsun imzanı bekliyor!

füsun ışık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya-Konyaaltı sahilindeki işletmelerin kumsal işgali sona ermeli». füsun ve imza atan diğer 73 kişiye katıl.