0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Antalya Konyaaltı'ndaki sahil projesinin gündeme gelmesiyle birlikte kentte ağaç kesimleri arttı. Dün de Konyaaltı Belediyesi'nin karşısındaki ormanlık alanda yüzlerce ağaç kesildi. Bölgede yaşayanların tepkisine yol açan olayla ilgili hiçbir kurumdan yeterli açıklama yapılmadı.

Bölge halkı, gözlerinin önünde bir ormanın yok olduğunu Orman Bölge Müdürlüğü'ne bildirmiş, Orman Bölge Müdürlüğü, alanda ceza kestiklerini söylemiş ancak kesimi durdurmamıştır. Belediye, kaldırım olan yere, yani hiçbir problemi olmayan kaldırıma yol çalışması tabelası koymuştur. Büyükşehir belediyesine ait kamyonlarca bölgeye yüklü miktarda moloz dökümü devam etmektedir.

Antalya Tema olarak biz de bu kesimin yasalara uygun yapılıp yapılmadığının net bir açıklamasını bekliyor, eğer yapılamıyorsa bir an önce durdurulmasını talep ediyoruz.

Twitter: #KonyaaltındaNeOluyor

Bugün Antalya TEMA imzanı bekliyor!

Antalya TEMA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya Konyaaltı'ndaki usulsüz ağaç katliamının kamuoyuna açıklanmasını istiyoruz». Antalya TEMA ve imza atan diğer 386 kişiye katıl.