SEYYAR TÜTÜNCÜLERE HAYIR !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

• Sorun ilk etap olarak belki sadece bu bölgede değildir her bölgede vardır belki ama lakin bizler esnaf olarak bayilik statüsünde vergimizi algımızı ödeyerek dükkanımızı işletmeye çalışıyorum  ancak bu seyyar tütüncüler vergisiz algısız arabasının arkasına makina alıyor elinde şık şık sarıyor paketlere koyarak 2.00 tl ye cayır cayır satıyorlar bizlerde devletimizin en fazla vergi aldığı tütün ürünlerini en düşüğü 8 10 liradan satacağız diye uğraşıyoruz ki onu da satamıyoruz tütüncüler olduğu için . İlk etapta sigara firmalarına söyledik refarandumdan sonra çalışma yapılacak dendi ama halen daha bir gelişme yok ne yazık ki !!! malesef biz bu konuda kimlerden yardım alacağız kimlere başvuracağız şaşırdık kaldık ilk etapta kepez belediye başkanımız HAKAN TÜTÜNCÜ ve Büyükşehir Belediye başkanı MENDERES TÜREL başkanımızdan bu konuda bizlere yardımcı olmaları için sesimizi duyurmak isteriz !!!

Bugün koray imzanı bekliyor!

koray patır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ : SEYYAR TÜTÜNCÜLERE HAYIR !!!». koray ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.