Kampanya Kapatıldı

Antalya’da kasiyer kızı darp eden Mikail V.K tutuklansın!

Bu kampanya 2.524 destekçiye ulaştı

Antalya’da kasiyer kıza şiddet!!

Çalıştığım markette adımı soran kişiye seni ilgilendirmez dediğim için darp edildim. Yaşanılan bu tatsız olay için hepimiz çok üzgünüz. Gereği yapılmadığı için ayrıca üzgünüz. Elini kolunu sallayarak iş yerime gelip sırf adımı vermek istemediğim için beni darp eden o şahış şu an serbest. Ülkemizde buna benzer binlerce örnek mevcut fakat ne yazıkki önüne geçilmiyor. Kadınlar olarak bu durumdan hiç hoşnut değiliz ve artık buna bir çözüm yolu istiyoruz.

Şahsın tutuklanması için elimden geleni yapıcağımı söyledim fakat benim söylememle olmuyor. Yani bu tür olaylarda direk olarak tutuklanan bir çok örnek varken bu kişinin serbest kalması beni inanılmaz üzüyor.

Bana destek verirseniz eğer bunu hep beraber başarabiliceğimizi düşünüyorum.. Ben Türkiye’nin bu konuda ne kadar hassas ve duyarlı olduğunu biliyorum. Yetkililerinde aynı hassasiyeti göstermesini istiyoruz. Artık KADINA EL KALDIRILMASIN!

Bana destek vermek istiyorsanız kampanyayı imzalayabilirsiniz

Bugün Gülçin imzanı bekliyor!

Gülçin Özçelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya’da kasiyer kızı darp eden Mikail V.K tutuklansın!». Gülçin ve imza atan diğer 2.523 kişiye katıl.