EVCİL HAYVANLARIMIZ AVM,MAĞAZA,KAFE,OTOBÜS VB. KAPALI ALANLARA BİZİMLE BERABER GİREBİLMELİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Gittiğimiz yerlere çocuğumuz gibi gördüğümüz evcil hayvanlarımızı da götürmek istiyoruz. Ama bizzat yaşadığım sorun: Eğer köpeğimle dışardaysam marketten bir su almak bile yasak bana. Oysa ben Ceviz'im ile AVM leri gezmek kafelerde klima karşısında oturmak kahvemi yudumlamak istiyorum. Veya arabam yok diye uzak bir yere köpeğimi götürmek neden yasak olsun ki bana? Otobüslere pati bebeğimle beraber binebilmek istiyorum. Antalya'da en azından otobüslere binebiliyoruz. Ama bazı şoförler sorun çıkarabiliyor. Kapalı alanlara ise hiç giremiyoruz. Çantalı isek bile.. Eminim bir çok şehirde bu sorun vardır.. En azından taşıma çantası ile veya ana kucağı ile gezebilmeliyiz her yeri delice. Oturabilmeliyiz her yerde özgürce. Yok sanıldığı kadar kedi sahipleri de bu sorunu yaşıyor maalesef. Bizler hayvan sever, kedi köpek dostlarıyız. Çocuğumuz gibi gördüğümüz pati arkadaşlarımızın ırkdaşlarını arkadaşlarını tabi ki de seviyor ve destekliyoruz. Destek olun lütfen. BİR FARKINDALIK YARATMAK ZORUNDAYIZ!