Andrea Doria Koyu doğaya geri verilsin!

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 200.

Değerli Katılımcılar,

Akdeniz'in incisi olarak niteledirmiş olduğumuz Andrea Doria Koyunun "Kadınlar Plajı"na dönüştürülmesinin, beldemize ve halkımıza yararlı bir uygulama olmadığını düşünen vatandaşlar olarak bir araya toplanıyoruz.
Yetkili mercilerden bu uygulamanın tekrar gözden geçirilmesini talep ederek, doğamızı tahrip etmeden daha farklı ve yararlı olabilecek uygulamalar yönünde adım atılmasını talep ederiz.
Sen de aynı fikirdeysen bize katıl!

Bundan bir kaç sene öncesine kadar güzelliğiyle görenleri büyüleyen, yoldan geçen turistlerin bu doğa harikası karşısında ilçemize, ülkemize imrenerek hayranlıkla bakmalarına sebep olan, yat turlarının vazgeçilmez durağı ve Finike halkının yaz kış demeden özgürce yüzmeye gittiği güzeller güzeli Andrea Doria Koyu, "Altuncan Hatun Kadınlar Plajına" çevrilmiştir.

Güzel beldemizin en özel simgelerinden biri olan bu koyu, mümkün olduğu kadar doğal haline dönüştürmek ve tekrardan ailelerin özgürce girebildiği bir koy haline getirmek biz Finike'lilerin doğaya olan bir borcudur.

Alt kısımda Andrea Doria koyunun kiralanmasına karşı olarak başlatılmış online imza kampanyası mevcuttur. Kesinlikle hiç bir siyasi görüş içermemekle birlikte, sadece 1 dakikanızı ayırarak gerçekleştireceğiniz bu işlem , tarihte geniş bir yeri olan bu koyun doğallığını tekrar eski haline kavuşturmamız için atılacak önemli bir adımdır.