Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 564 destekçiye ulaştı

Bir şehirde yamaç paraşütü yapacak bir parkurun olması bulunmaz bir lütufdur. Antalya’da yamaç paraşütü yaparken, gerek yerli ve yabancı turistler, gerekse Antalya’da yaşayan Antalya’lılar olsun bizleri; beğeni, hayranlık, şaşkınlık ve mutlulukla izlemektedirler. Falezde yapılan bu spor Antalya'ya katma değer sağlamaktadır.

Bizi izleyenler belki de hayatlarında hiç göremeyecekleri bu sporu ve malzemeleri görmekte, bilgi edinmekte, bu spora başlamakta ve Atatürk'ün kurduğu Türk Hava Kurumunu hatırlamaktalar.

Antalya varyanlar başı seyir terasında yamaç paraşütü uçuşlarının engellenmemesi için yerel yönetimlerle randevu alamadığımız için bu kampanyayı başlattık.

Bu kampanya'ya destek verirseniz eğer yerel yönetimlere '' Biz antalya da yamaç paraşütü uçuşlarının olmasını istiyoruz '' mesajı vererek kamuoyu desteği yaratmış olacaksınız.

Bugün Muharrem imzanı bekliyor!

Muharrem Birdoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı: Yamaç paraşütü kalkış alanımızı uçmamızı engelleyecek şekilde düzenlemeyin lütfen.». Muharrem ve imza atan diğer 563 kişiye katıl.