Anne ve 11 aylık bebeğe bunu yapanlar cezasız kalmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Annemin ve kardeşimin bu hale gelme sebebini anlatıyorum. Kapı komşumuzun köpeği apartman aralığında 10 dakıka aralıksız havlıyor ve annem çıkıp köpeğinizi sustur musunuz bebeğim (11 aylık) uyuyor diyor ve oğlu köpeğe havla oğlum daha çok havla diyor. Hemen ardından kardeşim uyanıyor annem içeri giriyor. Daha sonra BÖ(kadın) ve oğlu evimizin önüne gelerek kapıyı yumrukluyor sen kimsin benim köpeğimi susturmamı söylüyorsun diyerek tekmeliyor annem kucağında bebekle kapıyı açıyor BÖ annemin üzerine yürüyor. annem bebeği kenarıya bırakıyor zor bir şekilde. Sonra oğluyla birlikte annemi dövüp köpeklerini bebeğin üzerine saldırtıyorlar. Daha sonra bebek onlar annemi döverken emekleyerek ayaklarının altına geliyor. BÖ bebeği iki kolundan tutup kenara atıyor. Her türlü hakareti ediyorlar döverken. Daha sonra kapıyı çarpıp çıkıyorlar. Bu durumun yayılmasını ve gereken cezayı almalarını istiyoruz.

Bugün Simge imzanı bekliyor!

Simge Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Anne ve 11 aylık bebeğe bunu yapanlar cezasız kalmasın!». Simge ve imza atan diğer 77 kişiye katıl.