Woensdag moet de school dichtblijven

Woensdag moet de school dichtblijven

Started
November 2, 2019
Petition to
Anke de Peuter - Van der Veen
Signatures: 6Next Goal: 10
Support now

Why this petition matters

Beste schoolleiding van het Amstelveen College, 

Leraren zijn een belangrijk onderdeel in onze samenleving. Zonder hen zou Nederland niet zo succesvol zijn. Daarom vinden wij (de leerlingen) het belangrijk dat onze docenten met respect worden behandeld. Daarom willen wij op woensdag staken. 

Gelukkig heeft de regering ons eindelijk gehoord. Zij hebben besloten om 460 miljoen euro extra aan het onderwijs toe te wijzen, waardoor een staking niet meer nodig zou zijn en de scholen open zouden kunnen blijven. Dit vinden wij niet kunnen:

Leerlingen zijn ervan uit gegaan dat er op woensdag (de dag voor de toetsweek van de bovenbouw) geen school zou zijn, en hebben hun tijd anders ingedeeld, wetend dat er op woensdag veel studietijd zou zijn.

Nu hebben de leerlingen dus een probleem: wij hebben te weinig tijd om ons goed voor te kunnen bereiden op de moeilijke toetsen van meerdere hoofdstukken, waardoor wij minder goede cijfers zullen halen en meer stress zullen ervaren.

Ga met respect om met de leerlingen en de docenten. Pak de belangrijke studietijd nou niet af van de leerlingen, laat de school dicht en besluit niet last-minute om de staking af te lassen, niemand wordt hier blij van.

Wij hopen dat de aflassing van de staking op deze wijze kan worden teruggedraaid. Dit is belangrijk voor onze studietijd. 

Met vriendelijke groet, de leerlingen van het Amstelveen College 

Support now
Signatures: 6Next Goal: 10
Support now