Ankaragücü, Ankara'da oynasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Büyük Ankaragüçlüler, Futbol Ailesinin Kıymetli Paydaşları ve Sayın Yetkililer,

10.07.2018 tarihinde futbol takımımızın Süper Lig'deki iç saha maçlarını Afyon'da oynayacağı açıklanmıştır. Pazarlık bahsi bile olamayacak bu karar Ankaragücü camiası için yok hükmü taşımaktadır.

TFF 1. Lig'de Ankara'mızı temsil edecek olan Gençlerbirliği ile tribünlerini part-time futbol seyirciliğini meslek edinmiş insanlarla dolduran diğer takım başkentte kalmışken; şehrin sahibi Ankaragücü de evinde oynamalıdır. Bu durum köy kasaba demeden deplasman yapan taraftarımız için derin bir hassasiyet taşımaktadır. Şanlı takımımızı ilk defa Süper Lig'de görmenin hayalini kuran çocuklarımız da hüsrana uğratılamaz.

Ankaragücü bugüne kadar gelenek ve değerleriyle var olmuştur. Yiğit düştüğü yerden kalkar, biz de 7 senedir beklettiğimiz meşaleyi Ankara'dan yakmak istiyoruz. Bu anlamda ilgili makamlara resmi evrak olarak iletilecek olan bu kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz.

Devletimizin ve yetkililerin bunca insanın vebaline girmeyip, duygularına kayıtsız kalmayacağını biliyoruz. Her şey için geç olmadan çözüme kavuşturulmasını umuyoruz.

#AnkaragücüAnkaradaOynasın

Başta Bursa olmak üzere şehirlerine davet eden bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.

Bugün Furkan imzanı bekliyor!

Furkan GÜMÜŞCÜ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankaragücü, Ankara'da oynasın!». Furkan ve imza atan diğer 2.620 kişiye katıl.