Kampanya Kapatıldı

Ankara’nın denizi Kapulukaya kiralanmasın...

Bu kampanya 876 destekçiye ulaştı

Başta Kırıkkale ve Ankara’lılar olmak üzere, ülkemizin her köşesinden ziyaretçi akınına uğrayıp, öncelikli amacı sürdürülebilirlik olan doğa dostu sportif olta balıkçılarının en kıymetli avlaklarından birisi olan Kapulukaya Barajı’nın su ürünleri istihsali için kiraya verilecek olması bizleri derinden sarsmıştır.
Spor ve dinlence maksadıyla ülkemizin dört bir yanından gelen doğa dostu sportif olta balıkçılarının birer fahri müfettiş gibi çalışarak karşılaştıkları ağ ve benzeri illegal avcılık vakalarını güvenlik ve koruma kontrol birimlerine ihbar ettiği Kapulukaya Barajı;

Amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, gelişmesini sağlamak ve yarışma heyecanı duyan amatör olta balıkçılarını buluşturarak paylaşım ve yardımlaşma anlayışını geliştirmek, çevreye ve yaban hayatına karşı sorumlu bir şekilde yürürlükteki kanun tüzük ve yönetmeliklere uyulmasını sağlamak amacıyla senelik izinlerimizi alarak Türkiye’nin dört bir yanından yola çıkıp buluştuğumuz ve hep birlikte şenlikler, yarışmalar yaptığımız bir sahadır.

Bizlere göre kocaman, ucu bucağı olmayan bir denizdir Kapulukaya Barajı.
Ticari avcılık için barajı kiralayanlar ile karavan ve kamping faaliyetinde bulunanlar, sportif balıkçılık yapmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binlerce ziyaretçi arasında sosyal problemlere sebep olacak çok büyük bir sorundan bahsediyoruz.

Ankara nin denizi olarak bilinen güzelim Kapulukaya barajinin ihale ile kiraya verilmesi biz Ankaralilari derinden sarsmistir.

Hafta sonları Ailelerimiz ile gittiğimiz piknik ve olta avcılığı yaptigimiz  koruduğumuz gözümüz gibi baktigimiz bu güzel barajimizin ihalesinin iptalini

Sayın Bakanımız Faruk Çelik ten durumu değerlendirmesini ve bir an önce  bu yanlıştan dönülmesini Ankaralılar olarak arzu ederiz  Teşekkürler..

Saygılarımla..

OLTACILARDER  Doğa ve çevre dostu amatör oltacılar derneği

Yön.Kur.Başkan Yar. Kadir AKAR

Bugün TK Kadir imzanı bekliyor!

TK Kadir AKAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara’nın denizi Kapulukaya kiralanmasın...». TK Kadir ve imza atan diğer 875 kişiye katıl.