GERİ ÖDENMESİNE DAHİ İZİN VERİLMEYEN "GERİ ÖDEME" KREDİLERİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben Rabia YAVUZ ;

2010-2014 yılları arasında Kyk Geri Ödeme ve Katkı Kredisi alarak lisans eğitimimi tamamladım. 01.08.2016 tarihinde Kyk'nın sunduğu ödeme planı dahilinde borcumu ödemeye başladım. Hatta 2016 Haziran ayında ödemeye başladığım katkı kredimi vadesinden önce bitirip (kyk ödeme bitiş tarihi 07.2018- benim ödedigim 08.02.2017) , kyk kredimi ise bir iki ay önde gelerek ödemeye devam ediyordum ki; az evvel 07.05.2017 saat 22.30'da  Hisar Veraset ve Harçlar Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne devredildiğini öğrendim. Nitekim ekstra masrafların alındığına dair sosyal medya da  bilgi veren arkadaşlarımız oldu.

e-devlet üzerinden takip ettiğim borcumu devredilen vergi dairesinin sitesine girdiğimde değil takip etmek, varlığını bile göremiyor olarak kendimi buldum. şaşkınlık içerisindeyim. Sistemsel olarak bir yerlerde bir takım eksiklikler muhakkak var.

Ben aldım ihtiyacımı gördüm, imkanı olamayan, desteğe ihtiyacı olan yaşıtlarım kardeşlerim öğrencilerimizinde hakkına tecavüz etmemek adına gününden önce ödemeye başladığım, imkanlar dahilinde bir an evvel bitirmeye çalıştığım borcumdan binevi muaf tutuluyorum..

Sorumlu olduğum borcu reddetsem-ödemesem-geciktirsem bir yerde bu devri haklı görebilirdim. Bilmediklerim de vardır illaki.. Yalnız ilgililerden ricam şu ki; en azından bihaber olduğum devri gerçekleştirirken tarafıma tebliğ edilmesi, geciktirmediğim borcumu aynı 06.2017 tarihinden itibaren olduğu gibi ziraat bankası atm'lerinden ödemeye devam etmek istiyorum..

İlgili kurum ve kuruluşların ivedilikle bu konu ile ilgilenmesini, maduriyetimizin bir an önce giderilmesini önemle  arz ve talep ediyorum.

Saygılarımla.

Bugün Rabia imzanı bekliyor!

Rabia Yavuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ANKARA KYK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: GERİ ÖDENMESİNE DAHİ İZİN VERİLMEYEN "GERİ ÖDEME" KREDİLERİ». Rabia ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.