TED ANKARA KOLEJİ FORMASI DÜZELTİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

TED Ankara Kolejinin bu yıl yaptığı forma düzenlemesine her yaştan ögrenci itiraz etmiştir ancak müdürlük herhangi bir değişime gitmemiştir. TED Ankara Koleji'nin her sene forma değiştirmesi ve alımını zorunlu kılması zaten senelerdir süregelen bir problemdir ancak bu seneki forma fiyatının tasarım ve malzeme kalitesine oranı tahammül edilemez bir safhaya ulaşmıştır. Tamamen polyester ve estetikten uzak bir ceket bile 120 TL'den başlayan fiyatlara satılmaktadır. Geçen sene satılan sıfır yaka tişörtlerin, sweatshirlerin ve diğer üstlerin giyilmesi yasaklanmış ve yeni yakalı modelin giyilmesi zorunlu kılınmıştır. Ayakkabılara koyu renk zorunluluğu gelmiş ve sene başında veliler koyu renkli ayakkabı almaya zorlanmışlardır.
Taleplerimiz aşağıdadır.

Kızlar için üniforma
Beyaz gömlek veya yakalı, yakasız K logolu tişört
Lacivert kazak veya eski KOLEJ sweatshirtleri
Pileli Etek veya gri pantolon
Neon renkli olmayan ayakkabı

Erkekler için üniforma
Beyaz gömlek veya yakalı, yakasız K logolu tişört
Lacivert kazak veya eski KOLEJ sweatshirtleri
Gri pantolon
Neon renkli olmayan ayakkabı

Spor Dersleri
K logolu tişört
K logolu eşofman
KOLEJİN ESKİ VEYA YENİ BÜTÜN SWEATSHIRLERI veya OKUL RENKLERİNDE HERHANGİ BİR CEKET

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
Sevinç ATABAY
Ayşe Nalan KASKAN
Sinan Selçuk PEHLİVANOĞLU

Ahmet Ziyaettin ÇÖRTOĞLU

Bugün Batu imzanı bekliyor!

Batu Aydınuraz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Kolejlilerin buluşma noktası ....: TED ANKARA KOLEJİ FORMASI DÜZELTİLSİN». Batu ve imza atan diğer 1.477 kişiye katıl.