Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 7 destekçi ulaştı

Arkadaşlar ben çıraklık ve meslek eğitim okulunda 3.sinif 6.donem de okuyorum , su anda okuyan tüm kardeşlerim bu sene bu dönemde 1 sene daha okuyup sınavlara girerek başarılı bir şekilde faydalanmasını   istiyoruz.  ve yeni çıkan yasaya göre 9 Aralık 2016 tarihli 29913 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 6764 sayılı Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile çıraklık eğitimi veren mesleki eğitim merkezleri zorunlu eğitim kapsamına alınmış olup 4 yıllık eğitim sonrasında Ustalık Belgesi ve meslek lisesi diplomasi almak istiyoruz

T.C Milli eğitim bakanlığı ve T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) tarafından gereğini yapılmasını arz ederim saygılarımla.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Elyar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ: Çıraklık Egitim Merkezi Son Dönem de olanlar 1 sene daha okuyup diolama​ almak istiyoruz». Osman ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.