0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Nihat Doğan'a kadına yönelik her türlü şiddeti teşvik ettiği için kadınlar adına kamu davası açılmalıdır.  Bu şahsiyeti ekranlardan uzaklaştırmak şiddetin sorumluluğunu kadınlara yükleyenlere karşı en anlamlı zafer olacaktır.

1)Tacizi ve tecavüzü olağan göstererek topluma sindirmeye yönelik "Taciz ederim." adlı şarkıyı yazıp ve seslendirerek tecavüze teşvik etmiştir. (Taciz ederim adlı şarkının sözleri :Görür görmez onu kalbim duruldu.Benim olacak dedim kendi kendime. Eş dost ne der bilemiyorum ama elde etmezsem ölürüm billah. Tuttuğumu deli gibi koparırım ama iyilikle olmazsa vallahi zorla.Benim olmazsan taciz ederim. Bana gelmezsen yer bitiririm. İnadim inat bunu biliyorsun. Benim olacaksin sana yemin ederim.)

3)Bir kadına "Çıkar başörtünü, giy mini eteğini" diyerek mini etek giyen kadınları aşağılamıştır.

4) Kadına şiddeti "adam"olmanın gereği gibi gösterecek ve teşvik edecek maçoyum ben adlı şarkıyı yazdığı ve seslendirmiştir. Şarkının sözleri şiddeti erkeğin kadına duyduğu "sevginin " bir gereği gibi göstererek kadınlara şiddeti içselleştirmeye yöneliktir.

(maçoyum ben sözleri) huyumu bilmezsin maçoyum ben. hem severim hem de döverim ben. gün gelir sen de tanırsın beni. dışarıda gözlerim görmesin seni. Yeter sevdiğim yeter. Kız göbeğini sallandırma Söylediklerini ballandırma Aynanın önünde saatlerce Saçlarını sakın havalandırma Haberim olmadan gezinip durma Boş yere ağlayıp sızlanma Aynanın önünde saatlerce Saçlarını sakın havalandırma Yeter sevdiğim yeter. Kız göbeğini sallandırma Söylediklerini ballandırma Aynanın önünde saatlerce Saçlarını sakın havalandırma)

Bugün Derya imzanı bekliyor!

Derya COŞKUN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI: KADINA YÖNELİK CİNSEL VE FİZİKSEL ŞİDDETi TEŞVİK ETTİĞİ İÇİN NİHAT DOĞAN YARGILANSIN.». Derya ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.