Trafik bilgilendirme ekranlarında motosiklet sürücüleri için de uyarılar olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kalabalık şehirlerde motosiklet sürücülerinin yaşadığı problemleri birçoğumuz yaşanan kazalardan, haberlerden vs. biliyoruz ve duyuyoruz. Motosiklet sürücülerinin trafikte daha güvenli seyahat etmelerine bir nebze yardımcı olacağını düşündüğüm, diğer araç sürücülerinin farkındalıklarını biraz olsun artıracağına inandığım için Trafik Bilgilendirme Ekranlarında "Motosiklet Sürücülerini Fark Edin", "Kasksız Trafiğe Çıkmayın" vb. ifadelerin bulunmasını istiyorum. İnanıyorum ki motosiklet sürücüleri ile alakalı sorunlar paylaşıldıkça diğer araç sürücülerinin saygısı artacaktır. Bu sayede motosiklet sürücülerinin kaza oranları, trafikteki kavgalar, yaralanmalar azalacak ve herkes evine, iş yerine, okuluna huzurlu bir şekilde ulaşacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bugün Çağatay imzanı bekliyor!

Çağatay KAYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Büyükşehir Belediyesi: Trafik bilgilendirme ekranlarında motosiklet sürücüleri için de uyarılar olsun.». Çağatay ve imza atan diğer 68 kişiye katıl.