Kecioren icin cop konteynerlari istiyoruz.Koku ve görüntü kirliliği istemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu kampanya ankara keçiörendeki çöp sorununa çözüm getirmek amaçlı hazırlanmıştır.  Bilindiği üzere keçiören ilçesinin çoğu mahallesinde çöpler poşetleme sistemi ile toplanmaktadır.  Buda kötü görüntü ve kokulara yol açmaktadır.

Değer verdigimiz evlatlarimiz bu çöplerin çok yakınında oyunlar oynamakta ve Mikroplara maruz kalmaktadır.  Çünkü posetlenmis çöpler sokakların bir köşelerine çöp bırakılma adı altında belirtilen yerlere park diplerine çok yakın yerlere atilmaktadir.  Çöplerin suları akmak ta ve sineklenmektedir. Bu  şekilde her gün çöpler belediye arabasi ile geç saatlerde alınmaktadır.

Sizlerden ricam lütfen destek olun. Çöp Konteyner Sistemleri  olusturulsun. Kapaklı olsun ne koku ne kötü görüntü nede çöp suları olsun ortalıkta.  Biz keçiören halkı bu kadarcik şeyi haketmiyor muyuz. Lütfen ilgililer el atın.. iyi çalışmalar iyi gunler diliyorum. ..

Bugün Emine imzanı bekliyor!

Emine Öner Karaveli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Büyükşehir Belediyesi : Kecioren aktepe icin cop konteynerlari istiyoruz.Koku ve görüntü kirliliği istemiyoruz». Emine ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.