Bugüne Kadar Hiç Asfaltlanmamış Ankara Çubuk Yukarı Emirler Köyü Yolu Asfaltlansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve tarafına Erol Erturk bu kampanyayı başlattı

Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Yukarı Emirler Köyü'ne bugüne kadar neredeyse hiç asfalt dökülmemiş, altyapı çalışmaları yapılmamış, belediye hizmetlerinden mahrum bırakılarak tüm köy halkı yıllarca mağdur edilmiştir.

Önceki belediyeler döneminde iklim koşulları göz ardı edilerek göstermelik atılan soğuk asfalt, yağan ilk yağmurlarla çökmüş, yol tamamen toprak haline gelmiş, daha da kötü çukurlar oluşmasına neden olmuştur.

Belediyenizin hizmet numaralarına ve muhtarlığımız aracılığıyla ilgili makamlara yaptığımız tüm başvurulara, yakınımızdaki bazı köy yollarının asfaltlanmasına -hatta asfaltlı olan yolların yeniden düzeltilip yol çizgilerinin dahi çekilmesine- rağmen sadece 5-6 km'lik köy yolumuz asfaltlanmamaktadır. Soğuk asfalt köyün ihtiyacına çözüm getirmeyen, kısa ömürlü ve işlevsiz bir üründür.

Biz, köyümüze belki de 40 yıldan uzun zamandır getirilmeyen bu hizmeti acilen talep ediyor, köy yolumuzun düzgün bir şekilde asfaltlanmasını istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.