Dolmuşlarda da öğrenciler için indirimli ücret tarife olmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biliyorsunuz ki, dolmuşlarda indirimli tarife hukuki olarak bulunmamaktadır.

Dolmuş şoförleri kendi insiyatifleri çerçevesinde yaşı küçük olanlardan ya da öğrencilerden normal tarifenin dışında indirimli bir tarife uygulayabilip daha düşük bir ücret alabiliyor. Fakat bu tamamen şoföre bırakılmış bir inisyatif.

Şahsen ben üniversite öğrencisiyim ve minyon tipli bir insan değilim. Okula giderken kullanabileceği m bir ego ya da metro bulunmuyor. Mecbur olarak ayni yol icin bazı dolmuşlarda 1,75 bazilarinda 2.00 bazinlarinda 2.75 gibi ucretler ödüyorum. Benim açımdan hicbir hukuki ongorulebilirlik yok. Bu durumun Ankara genelinde bir karar alınarak bir sonuca bağlanmasını ve diğer ulaşım araçlarında olduğu gibi özel olan dolmuşlarda da öğrenci tarifesi uygulanmasını talep ediyorum.

Defalarca Bimer ve Mavi masaya onerimi ve sikayetlerimi ilettim fakat tek bir insanin magduriyeti malesef dikkate alinmiyor. Birleşirse k ve kamuoyunun da tepkisini arkamıza alırsak daha güçlü olabiliriz.

Sen de destek ol. Teşekkür ederim �

Bugün Sedagül imzanı bekliyor!

Sedagül Albayrak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Büyükşehir Belediyesi , Başbakanlık İletişim Merkezi: Dolmuşlarda da öğrenciler için indirimli ücret tarife olmalı.». Sedagül ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.